Magyar Alkotóművészek Háza

Magyar Alkotóművészek Háza

Magyar Alkotóművészek Háza

Pályázatok

A VI. GROTTA c. kortárs képzőművészeti kiállítást felhívása

A tatai Kuny Domokos Múzeum idén hatodik alkalommal rendezi meg a GROTTA c. kortárs képzőművészeti kiállítást. A közös kiállításra fiatal képzőművészek jelentkezését várjuk, az alábbi kiírásnak megfelelően:

VI. Barlang/Grotta kiállítás
ÁRNYÉK

A Kuny Domokos múzeum hatodik alkalommal rendezi meg a Barlang/Grotta kiállítást Tatán a Törökkori bejáróban 2018 augusztus 3-án.

A kiállítás témája: Árnyék

A kiállításra jelentkezhetnek 40 évnél fiatalabb professzionális képzőművészek és a művészeti egyetemek hallgatói (MKE, PTE MOME, NyME…) festménnyel, grafikával, szoborral, installációval. A kiállítás meghívásos és szabad beadásos rendszerben kerül megrendezésre. Jelentkezni június 24-ig lehet e-mailben.

Kérjük a jelentkezők küldjenek a torokkorikiallitas@gmail.com e-mail címre maximum 5 db képet JPG formátumban (1M-5M), címmel, mérettel, technikával és készítési évvel együtt), és egy rövid szakmai önéletrajzot. A kiállítandó képek mérete ne haladja meg az 1mx1m-t. A pályázat eredményéről, képek leadásáról, és a megnyitó pontos idejéről mindenkit e-mailben értesítünk. A képeket kiállításra kész állapotban kérjük leadni. A kiállítás anyagából katalógus készül.
A kiállítási anyagok gyűjtése Budapesten (helyszínt később egyeztetünk a kiállítókkal), Zalaegerszegen és Tatán a Vármúzeumban lesz
A legjobb alkotók a következő évben lehetőséget kapnak önálló kiállításra a Vármúzeumban.
A korábbi Barlang/Grotta kiállításokon résztvevőknek nem kell önéletrajzot küldeniük, elég a kiállításra szánt munkákat elküldeni.
Jelentkezési határidő 2018. június 24.
További információ:
Kövesdi Mónika
Kammerlohr-Kováts László
torokkorikiallitas@gmail.com