Magyar Alkotóművészek Háza

Magyar Alkotóművészek Háza

Magyar Alkotóművészek Háza

Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete

Ügyfélszolgálat:
1055 Budapest,
Falk Miksa u. 30. fsz. 21.kapucsengő

Postacímünk:
1363 Budapest, Pf. 45.

MAOE Titkársága:
Telefon: 06-1/311-2479

Egyesületünk az adó- és jogi tanácsadást, tagjaink részére 2011. július hónaptól térítés ellenében (5000 Ft+Áfa/30perc) tudja biztosítani. Időpont egyeztetés és bejelentkezés a MAOE Titkárságán. Részletes elérhetőség

Pályázatok

MANK műteremlakás pályázatok

A MANK Nonprofit Kft. új pályázatokat jelentetett meg a bérlőkijelölési jogával érintett, önkormányzati tulajdonban lévő műteremlakások határozott idejű bérletére vonatkozóan.

A pályázati felhívásokat és a pályázati adatlapot az alábbi linken keresztül érheti el: https://alkotomuveszet.hu/muteremlakasok/

 
Felhívom szíves figyelmét, hogy az alábbi műteremlakások nem üresek, a lakásokat jelenleg használó művészek az első 5 évet követően még további két alkalommal ismételten pályázhatnak:

 

    Budapest V., Ferenciek tere 7-8. 4. emelet 8.
    Kőszeg, Zrínyi Miklós utca 8.

 
A beérkezett pályázatok elbírálásánál az Alkotóművészeti Műteremlakás Bizottság először az ismételten pályázó bérlők kiválasztásáról határoz, ezt követően dönt az új pályázatokról. Ezt az információt a pályázati felhívás is tartalmazza a lakások megtekintési lehetőségei fejezetnél.

Kérjük, hogy a lakások megtekintésekor a COVID-19 fertőzés miatt fokozottan figyeljenek az előírások betartására (maszk használat, távolságtartás).