Magyar Alkotóművészek Háza

Magyar Alkotóművészek Háza

Magyar Alkotóművészek Háza

Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete

Ügyfélszolgálat:
1055 Budapest,
Falk Miksa u. 30. fsz. 21.kapucsengő

Postacímünk:
1363 Budapest, Pf. 45.

MAOE Titkársága:
Telefon: 06-1/311-2479

Egyesületünk az adó- és jogi tanácsadást, tagjaink részére 2011. július hónaptól térítés ellenében (5000 Ft+Áfa/30perc) tudja biztosítani. Időpont egyeztetés és bejelentkezés a MAOE Titkárságán. Részletes elérhetőség

Faliújság

Nagy és világos műteremlakás cserére vagy megvételre

Kedves Kollégák!

Nagy és világos műteremlakást ajánlok festők, szobrászok, grafikusok részére, cserére vagy megvételre.

Mivel a gyermekeink felnőttek és elköltöztek Bicskéről, a vasútállomáshoz közel, a város központi részében, nem főúton álló, jó állapotban lévő, kétszintes, ötszobás lakásunkat el szeretnénk adni, vagy egy kétszobás budapestire (nem panellakásra) cserélni.

Az alagsorban van két nagy, szigetelt helyiség, amit raktárnak hsználunk, továbbá egy fűtött garázs és egy kis kamra. A háznak két külön bejárata van, mert két generáció lakott itt, ezért két külön vizesblokkal építették. Az egyiket én fotólabornak rendeztem be. A beépített tetőtérben 2 + 1 félszoba nyílik a galériáról, és van külső nagy erkély is.

Van kis kertje, udvara, az udvaron melléképületek, amiből az egyik műhelyként szolgál. (Itt és az alagsorban is van ipari áram.)

Az épület egyeztetés után bármikor megnézhető, vagy kérésre küldök képeket. Budapestről ide, és innen oda óránként (reggel és du. félóránként) indul vonat.

Az érdeklődő leveleket várva, tisztelettel: Móser Zoltán

Email: moserzoltan@gmail.com